Вівторок, 23.04.2024, 14:14

Print
Візіт
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Flagcounter
Flag Counter
Друзі сайту
  • ЗОШ №7
  • СЗОШ №6
  • Гімназія №5
  • Розвиток творчої дитини
  • Освіта UA
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Меню сайту
    Форма входу
    ІКТ
    Прилуцька ЗОШ №2
  • ЗОШ №2
  • МОН України
    ПММЦ
    Пошук
    CHOIPPO.edu.ua
    Архів записів
    Головна » 2016 » Лютий » 8 » Технології мобільного зв'язку
    21:21
    Технології мобільного зв'язку

    Технології мобільного зв'язку(швидкість)   3G - 2 Мб/с;         4G - 1Гб/с;          5G - 1Тб/с

    Apple представила новий MacBook з неймовірним дизайном і Retina-дисплеєм

    Замість очікуваного оновлення MacBook Air компанія Apple представила неймовірний MacBook з довгоочікуваним Retina-дисплеєм. Гарний, елегантний і тонкий ультрабук став ще гарнішим і тоншим, а єдина 12-дюймова модель MacBook отримала повністю перероблені клавіатуру, тачпад, все, що стосується комунікацій і апаратних компонентів, а також традиційні для iPhone і iPad колірні варіації.

    Новий нанопроцесор для ПК створюють українські та російські вчені

    Вчені Інституту фізики Національної академії наук України разом зі своїми колегами з Фізичного інституту ім. Лебедєва Російської академії наук працюють над створенням молекул, які будуть служити окремими деталями комп'ютера.
    Про це журналістам перед ювілейним засіданням Ради Міжнародної асоціації академій наук повідомив віце-президент НАН України Антон Наумець, передає кореспондент Укрінформу.
    "Сьогодні ми активно ведемо дослідження у сфері вивчення моношарових плівок, що дає перспективу створення комп'ютера, в якому основою робочих елементів будуть окремі молекули", - зазначив Наумець.
    Учений додав, що такий нанопроцессор стане черговим вагомим кроком у світовому розвитку комп'ютерних технологій.

     

    Інститут фізики Штутгартського університету. Тут розробляють комп’ютери майбутнього, комп’ютери, які передаватимуть інформацію за допомогою світла.

    Все починається з атома. Найдрібніші хімічно неподільні частинки, які складають міцну кристалічну решітку, слугуватимуть основою квантового процесора.Дослідники прагнуть працювати з комп’ютером за кімнатної температури. Для цього у спеціальній вакуумній камері в алмаз вводять атоми азоту. Вони й будуть квантовими аналогами класичних бітів, так звані кубіти.

     

    У Тайбеї представили хай-тек новинки на щорічній виставці електроніки Computex Тут усе - аби здивувати найвибагливішого покупця.

    До уваги відвідувачів - новий ґаджет від каліфорнійської компанії NeuroSky, що спеціалізується на нейрокомп'ютерному інтерфейсі. Ґаджет дозволяє користувачам віртуально керувати предметами, наприклад, у грі в дартс на вашому лептопі. Чи не найочікуванішою прем'єрою став комп'ютер-трансформер Aspire R7 від Acer. Ґаджет можна використовувати як планштет, ноутбук або ж настільний комп'ютер.

     

    Білл Гейтс вважає, що надінтелект може загрожувати людству.

    Один з творців компанії Microsoft Білл Гейтс заявив, що людство повинно хвилювати швидкий розвиток технологій, оскільки штучний інтелект може змінити наше життя. Про це повідомляє видання Business Insider. На одному з ресурсів в інтернеті Біллу Гейтсу було поставлено питання про вплив штучного інтелекту на життя людини. Гейтс відповів, що, на його думку, наразі штучний інтелект не загрожує людству, але це може змінитися в майбутньому.
     "Я з тих, хто вважає, що надінтелект може загрожувати людству. Спочатку машини будуть виконувати за нас роботу і не будуть занадто розумними. Через кілька десятиліть машини порозумнішають, що може стати для нас проблемою. Я не розумію, чому багатьох людей це не хвилює", - написав Білл Гейтс.

    Переглядів: 571 | Додав: HAN | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar